h1

Styrk Immunforsvaret med Homeopati

09/08/2009

Filosofien bak homeopati er at kroppen har en egen evne til å holde seg frisk og til å gjenopprette balanse dersom sykdom oppstår.

Homeopatisk medisin hjelper kroppen til å bli frisk ved å styrke dens forsvarsmekanismer. I skolemedisinen blir medikamenter først og fremst foreskrevet for å kontrollere eller undertrykke symptomer.

En homeopat observerer nøye pasientens symptomer og reaksjoner for å finne den korrekte homeopatiske medisinen. Homeopatens fokus ligger på å finne ut hvordan pasienten føler seg og å undersøke hvorfor sykdommer eller plager har oppstått. De leter etter lekkasjen i pasientens energi. Årsaken kan f.eks. være en ulykke, en skade, eller fysiske og psyksiske overbelastninger.

Homeopater ser på hele mennesket som har denne lekkasjen og på hvordan kroppen uttrykker dette. All informasjonen blir samlet til en individuell foreskrivning av en homeopatisk medisin.

styrk immunforsvaret med homeopati

Homeopatiske medisiner er i Norge klassifisert som legemidler og selges kun gjennom apotek. Alle apotek i Norge har plikt til å skaffe til veie homeopatiske medisiner ved forespørsel fra kunder.

* * *

Ta alltid kontakt med din Homeopat for råd og analyse før du tar homeopatiske medisiner.

Spesialtilbud i August: FLÅTTBITT – AKUTT BEHANDLING OG BEHANDLING AV SENSKADER. De som bestiller behandling hos meg for denne problematikken får 100 kroner i avslag på pris for førstegangskonsultasjon.

%d bloggere liker dette: