h1

Kronisk Syke Barn

19/08/2009

Voksne og barn som er kronisk syke kommer ofte til oss homeopater i behandling. Forsvarssystemet har ved disse tilfellene ikke nok kraft til å kjempe mot sykdommen og forløpet av tilstanden har derfor ofte en lang varighet.

«Et kronisk sykt barn har som friske barn sin egen personlighet. Hun er et individ, og hun har de samme grunnleggende behovene som friske barn. Sykdommen kommer i tilegg. Alle kan noe og er noe, og alle har et utviklingspotensial. Det er nødvendig å bli sett som et helt menneske – med iboende muligheter. Homeopatisk behandling er gunstig ved de fleste kroniske sykdomstilstander, men sykdommene er ikke egnet for egenbehandling. Barnet må vurderes helhetlig og ut fra symptomene hun har og den hun er. Behandlingen kan være tidkrevende, for enkelte kan det være rene tålmodighetsprøven, alt etter hvilken sykdom barnet lider av. Men innsatsen gir belønning, de fleste sitter igjen med en positiv erfaring etter homeopatisk behandling.»  (Utdrag fra boken: Friske barn.)

friske barn

* * *

Ta alltid kontakt med din Homeopat for råd og analyse før du tar homeopatiske medisiner.

Spesialtilbud i August: FLÅTTBITT – AKUTT BEHANDLING OG BEHANDLING AV SENSKADER. De som bestiller behandling hos meg for denne problematikken får 100 kroner i avslag på pris for førstegangskonsultasjon.

Reklamer
%d bloggere like this: