h1

Om Meg

blått bilde - Linda

Mitt navn er Bente Ødegård. Jeg tilbyr kvalifisert homeopatisk behandling som følger klassiske homeopatiske prinsipper. Med relevant bakgrunn fra homeopati, fysioterapi og ernæring, tilbyr jeg mine pasienter en helhetlig behandling med fokus på bedre helse og økt velvære.

Ved førstegangskonsultasjonen går jeg igjennom din helsetilstand og symptomer i detalj. Førstegangskonsultasjon holdes ved Alternativklinikken sentralt i Oslo, evt per telefon (evt. på Skype) dersom det ikke er mulig for deg å komme på klinikken. Konsultasjonen tar 1-1.5 time. Under konsultasjonen blir symptomene og tilstanden din diskutert og analysert. En utdypende analyse gjøres av meg etter at konsultasjonen er over. Et homeopatisk middel som er individuelt tilpasset deg blir så anbefalt og det avtales en oppfølging etter 1-3 uker. Ved akutte tilfeller avtaler vi selvfølgelig oppfølginger tidligere.

Pris førstegangskonsultasjon700,-
Pris førstegangskonsultasjon for Studenter/Barn: 550,-

Pris oppfølging350,-
Pris oppfølging for Studenter/Barn: 250,-

Hver måned setter jeg fokus på et nytt tema, og jeg gir spesialtilbud til personer som lider av denne problematikken. I Februar er temaet: FOREBYGGENDE BEHANDLING TIL ALLERGI SESONGEN. De som kommer til førstegangskonsultasjon med denne problematikken får 100 kroner i avslag på pris for førstegangskonsultasjon.

Ta kontakt via E-post: homeopatbente@gmail.com for ytterligere informasjon og timebestilling.

%d bloggere like this: